Icon Kantoorautomatisering

Kantoorautomatisering is de ruggengraat

Kantoorautomatisering is de ruggengraat van nagenoeg elk bedrijf. Het ondersteunt de primaire bedrijfsprocessen op het gebied van de administratie, projectbewaking, financiën en ook bijna alle interne en externe communicatie valt stil zonder een goed functionerende ICT-omgeving. Niet alle bedrijven en organisaties hebben zelf de kennis in huis om dit optimaal in te richten en goed te onderhouden. Maar stel je voor dat de systemen kwetsbaar of onveilig zijn of zelfs compleet uitvallen. Wat dan?

Kantoorautomatisering is geen doel op zich

Vindicta heeft veel ervaring met het inrichten, optimaliseren en ondersteunen van kantoorautomatisering. Wij kunnen een compleet netwerk bouwen, inclusief de internetaansluitingen en de telefonie. Als u wilt, maken wij ook alle werkplekken in orde en installeren wij de gewenste applicaties. Heeft u te maken met verschillende leveranciers, dan kunt u de contacten, afspraken en afhandeling ook bij ons neerleggen. Kortom, aan u de keus of u alles aan ons uitbesteedt of ons inzet op bepaalde onderdelen. Bij alles wat wij doen, zullen wij u de vraag stellen waarvoor u het nodig heeft of waarom u het wilt. Kantoorautomatisering is immers geen doel op zich, maar maakt uw bedrijfsvoering mogelijk.

Ondersteuning op maat

Zodra alles is ingericht en naar behoren functioneert, kunnen wij u ondersteunen bij het onderhoud en beheer. Dat kan bij u op de locatie, maar ook op afstand. Onder outsourcing leest u meer over de mogelijkheden.
U heeft bij Vindicta de beschikking over een servicedesk, die weer wordt ondersteund door tweedelijns specialisten. Op die manier bent u verzekerd van een werkomgeving die up-to-date is op het gebied van prestatie en veiligheid en heeft u daarnaast altijd de hulptroepen bij de hand.

Bel ons   Mail ons