Icon Security

ICT-beveiliging

Internet is zo vanzelfsprekend geworden, dat wij maar zelden stilstaan bij de gevaren van een internetaansluiting. Want naast de ongekende mogelijkheden die internet biedt, zijn er ook risico’s verbonden aan het gebruik. U bent vast bekend met fenomenen als Phishing en Trojaanse paarden. Bij Vindicta staat veiligheid altijd voorop en in het geval van internet betekent dit voor u een gedegen beveiliging van uw bedrijfsmiddelen, applicaties en data.

Beveiligingsmaatregelen

Wij bieden verschillende beveiligingsmogelijkheden die er samen voor zorgen dat u veilig kunt werken en uw kostbare data beschermd is. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Antivirussoftware
  • Encryptie op alle werkplekken
  • Firewalls die uw netwerk beschermen tegen ongenode gasten
  • VPN-technieken zodat uw eigen mensen het systeem veilig kunnen gebruiken
  • Toepassen van SSL-certificaten

Gratis beveiligingscheck

Indien u twijfelt over de veiligheid van uw systeem of als u wel eens de proef op de som wilt nemen, dan voeren wij gratis een vulnerability-test uit. Indien nodig kunnen wij een gespecialiseerd bedrijf inzetten voor het afnemen van een PEN-test. Daarmee worden uw infrastructuur en de cloud-omgeving door onze experts op gecontroleerde wijze van buiten en van binnenuit onder vuur genomen. U weet daarna zeker in hoeverre uw data voor de buitenwereld veilig is en wat de eventuele aandachtspunten zijn.

Gecertificeerde aanpak

Vindicta hecht aan geverifieerde processen en procedures. Wij zijn niet voor niets ISO27001 gecertificeerd. Vanuit die filosofie adviseren we onze klanten over veiligheid en hun ICT-beveiliging. We maken graag met u een afspraak om u meer te vertellen over de procedures die we hanteren en de producten en diensten die u ter beschikking staan.

Bel ons   Mail ons