Icon Phone

Telefonie en VOIP

Kunt u me even doorverbinden? Wij gebruiken de term verbinden nog steeds, maar de tijd van telefooncentrales waar mannen en vrouwen allerlei stekkertjes wisselden om ‘verbinding’ te maken, ligt ver achter ons. Wij zijn gewend geraakt aan draadloze telefonie en vergaderen hoeft niet meer samen in een kantoor, maar kan ook achter je laptop of met behulp van je smartphone. Vindicta helpt om uw bedrijfstelefonie zo efficiënt en voordelig mogelijk in te richten.

VOIP

VoIP staat voor Voice over IP en is een ingewikkelde term voor bellen via het internet. Een SIP-verbinding zorgt ervoor dat uw telefooncentrale zowel met het internet als met het publieke telefoonnet is verbonden. Dit kan overigens ook via ISDN15 of ISDN30. Wat het u oplevert is een fikse kostenbesparing op de telefoonrekening.

Managed VOIP

In plaats van een eigen telefooncentrale gebruik te maken kunt u ook kiezen voor het huren van een centrale via een provider. Dit noemen wij Managed VoIP. Alleen de toestellen worden op uw locatie geplaatst en alle faciliteiten lopen via het internet. Op een website kan het gehele systeem worden ingesteld. Naast de besparing op de telefoonkosten, scheelt deze optie u ook de aanschaf en aansluiting van een telefooncentrale. Ook de toestellen die u gebruikt, kunt u huren in plaats van dat u ze koopt.

Gerenommeerde partners

Vindicta werkt samen met enkele gerenommeerde bedrijven die veel kennis en ervaring hebben met de installatie en configuratie van telefonie-oplossingen. Samen met onze expertise op het gebied van netwerken, bieden wij onze klanten een mooie kostenbesparende totaaloplossing door te gaan werken met VoIP of Managed VoIP.

Bel ons   Mail ons