Ons team

De specialisten van Vindicta staan voor u klaar. Wilt u kennis met hen maken? Lees dan verder en neem contact op!

Alwin Haverkate
ICT Consultant

Als consultant spring ik op de helpdesk bij wanneer dat maar nodig is. Je kan mij dus ook aan de telefoon krijgen. Daarnaast ben ik vooral bezig met projecten en de meer ingewikkelde tickets.

Meer

Bart Viester
ICT consultant

Je krijgt me zelden aan de telefoon, maar als je me spreekt kan het gaan over security vraagstukken, planning en informatie met betrekking tot migratieprojecten, SSLvpn, certificaten, encryptie, Microsoft- en Linuxbeheer, verschillende web-engines en diverse programmeertalen.

Meer

Bastiaan Al
Directeur

Ik ben Bastiaan Al en de trotse “founding father” van Vindicta. Samen met mijn team heb ik in de afgelopen jaren een mooi en solide bedrijf neergezet, dat zowel personele- als infrastructurele oplossingen biedt op het gebied van ICT.

Meer

Edwin Zweers
Systeembeheerder

Als datacenter administrator kunt u mij aan de telefoon krijgen voor alle zaken die te maken hebben met uw servers. Mijn expertise concentreert zich voornamelijk op VMware en Windows producten.

Meer

Frans Los
Junior Systeembeheerder

Als je onze helpdesk belt, is de kans groot dat je mij aan de lijn krijgt. Ik hou ervan om problemen snel en adequaat op te lossen. Van troubleshooten heb ik een werkwoord gemaakt.

Meer

Gijs Viester
Senior ICT Consultant

Sinds 2009 werk ik bij Vindicta als ICT-consultant. Je krijgt met mij te maken als je een offerte aanvraagt of een lastig probleem hebt. Ik heb veel persoonlijk contact met mijn klanten en ik vind dat ook belangrijk.

Meer

Kalinka Al-Keizer
Office Manager

Als je het algemene nummer van Vindicta belt is de kans groot dat ik opneem. Ik houd me bezig met de debiteuren- en crediteurenadministratie, alle personeelsaangelegenheden en huishoudelijke zaken.

Meer

Koen Los
Senior ICT Consultant

Ik ben senior consultant en teamleider van het datacenter. Je krijgt mij aan de telefoon bij vragen over virtualisatie, migraties en servers in onze datacenters.

Meer

Marloes Keegel
Junior Systeembeheerder

Ik werk op de helpdesk. Je krijgt me dus al snel aan de telefoon. Ik ben heel goed in het onthouden van namen en nummers. Dat is superhandig in mijn werk.

Meer

Stef Boerhout
ICT Consultant

Je kunt bij mij terecht met vraagstukken over MS SharePoint, Office 365, Azure, MS SQL, MS Windows 10, maar ook over Linux, DevOPS, AWS en nog een hoop andere technieken. En als ik het antwoord niet direct weet, dan zorg ik er voor dat ik snel een antwoord vind.

Meer