Ons team

De specialisten van Vindicta staan voor u klaar. Wilt u kennis met hen maken? Lees dan verder en neem contact op!

Alwin Haverkate
ICT Consultant

Als consultant spring ik op de helpdesk bij wanneer dat maar nodig is. Je kan mij dus ook aan de telefoon krijgen. Daarnaast ben ik vooral bezig met projecten en de meer ingewikkelde tickets.

Meer

Bastiaan Al
ICT Consultant

Sinds april 2020 ben ik werkzaam als ICT Consultant bij Vindicta. Ik pik graag de technische krenten uit de enorme ICT-pap, zoals security en netwerkinfrastructuur. Binnen de organisatie werk ik nauw samen met Gijs en Koen.

Meer

Demian van Gerven
Helpdesk medewerker

Na een half jaar stage te hebben gelopen binnen Vindicta ben ik doorgegroeid naar helpdesk medewerker. Tijdens mijn werkuren ben ik te vinden op de helpdesk om hier verschillende vragen en meldingen telefonisch of via de mail te beantwoorden en te documenteren

Meer

Edwin Zweers
Systeembeheerder

Als datacenter administrator kunt u mij aan de telefoon krijgen voor alle zaken die te maken hebben met uw servers. Mijn expertise concentreert zich voornamelijk op VMware en Windows producten.

Meer

Frans Los
Systeembeheerder

Als je onze helpdesk belt, is de kans groot dat je mij aan de lijn krijgt. Ik hou ervan om problemen snel en adequaat op te lossen. Van troubleshooten heb ik een werkwoord gemaakt.

Meer

Gijs Viester
Directeur

Sinds 2009 werk ik bij Vindicta als ICT-consultant en sinds april 2020 ben ik samen met Koen Los de eigenaar van het bedrijf. Ik heb veel persoonlijk contact met mijn klanten en ik vind dat ook belangrijk.

Meer

Kalinka Al-Keizer
Officemanagement

Als je het algemene nummer van Vindicta belt is de kans groot dat ik opneem. Ik houd me bezig met de debiteuren- en crediteurenadministratie, alle personeelsaangelegenheden en huishoudelijke zaken.

Meer

Koen Los
Directeur

Sinds 2009 ben ik bij Vindicta werkzaam als Consultant en Datacenter coördinator. Per april 2020 heb ik samen met mijn middelbare schoolvriend en collega Gijs Viester ons mooie bedrijf overgenomen.

Meer

Marise Goedhart
Officemanagement

Vanaf oktober 2018 ben ik werkzaam bij Vindicta. Kalinka en ik vormen samen het Officemanagement.

Meer

Marloes Keegel
Helpdesk coördinator

Het werken op een helpdesk is wat heel erg past bij mijn persoonlijkheid. Het maakt mij blij als ik mensen kan helpen.

Meer

Melvin Reese
ICT Consultant

Mij kun je aan de telefoon krijgen als je Vindicta belt. Ik kan je helpen bij technische vragen, publieke Cloud applicaties van Microsoft zoals Teams, SharePoint Online en Exchange Online.

Meer

Roel Kleine Deters
Systeembeheerder

Als één van de beheerders van het datacenter ben ik vaak op de achtergrond bezig om alles optimaal te laten functioneren.

Meer

Stef Boerhout
ICT Consultant

Je kunt bij mij terecht met vraagstukken over MS SharePoint, Office 365, Azure, MS SQL, MS Windows 10, maar ook over Linux, DevOPS, AWS en nog een hoop andere technieken. En als ik het antwoord niet direct weet, dan zorg ik er voor dat ik snel een antwoord vind.

Meer