Ons team

De specialisten van Vindicta staan voor u klaar. Wilt u kennis met hen maken? Lees dan verder en neem contact op!

Alwin Haverkate
Servicedesk coördinator

Dagelijks zorg ik voor de juiste invulling op de servicedesk en spring ik bij waar nodig. Op jouw vraag, probleem of melding zoek ik met de servicedesk naar de juiste oplossing en zullen we die zo goed mogelijk toepassen op jouw omgeving.

Meer

Armand Theunis
ICT Consultant

Binnen Vindicta ben ik sinds kort gestart als Consultant. Binnen deze rol ben ik verantwoordelijk voor diverse klanten. Elke klant heeft een eigen werkwijze en ook hun eigen wensen.

Meer

Bastiaan Al
Senior ICT Consultant

Sinds april 2020 ben ik werkzaam als ICT Consultant bij Vindicta. Ik pik graag de technische krenten uit de enorme ICT-pap, zoals security en netwerkinfrastructuur. Binnen de organisatie werk ik nauw samen met Gijs en Koen.

Meer

Bastiaan Kamstra
Senior ICT Consultant

Met mijn brede ICT-achtergrond en ervaring kan ik (complexe) vraagstukken van onze klanten vertalen en begeleiden naar goed passende, veilige en toekomstbestendige technische oplossingen.

Meer

Dennis IJspeerd
ICT Consultant

Als ICT Consultant probeer ik de brug te zijn tussen onze klanten en het gehele Vindicta team. Door het leren kennen van de klant kunnen optimalisaties worden gesignaleerd en verbeteringen worden besproken.

Meer

Edwin Zweers
Systeembeheerder

Als datacenter administrator kun je mij aan de telefoon krijgen voor alle zaken die te maken hebben met jouw servers. Mijn expertise concentreert zich voornamelijk op VMware en Windows producten.

Meer

Erik Schoorl
Linux Expert

Erik is een IT-expert die zich heeft toegelegd op de implementatie, configuratie en het beheer van Linux systemen.

Meer

Frans Los
ICT Consultant

Als je onze servicedesk belt, is de kans groot dat je mij aan de lijn krijgt. Ik hou ervan om problemen snel en adequaat op te lossen. Van troubleshooten heb ik een werkwoord gemaakt.

Meer

Gijs Viester
Directeur

Sinds 2009 werk ik bij Vindicta als ICT-consultant en sinds april 2020 ben ik samen met Koen Los de eigenaar van het bedrijf. Ik heb veel persoonlijk contact met mijn klanten en ik vind dat ook belangrijk.

Meer

Jordy Wens
ICT Consultant

Na gewerkt te hebben als servicedesk medewerker en functioneel-systeembeheerder ben ik in mei 2023 begonnen als ICT Consultant bij Vindicta.

Meer

Kalinka Al-Keizer
Officemanagement

Als je het algemene nummer van Vindicta belt is de kans groot dat ik opneem. Ik houd me bezig met de debiteuren- en crediteurenadministratie, alle personeelsaangelegenheden en huishoudelijke zaken.

Meer

Kevin Ham
Systeembeheerder

Na het werk als backoffice medewerker en systeembeheerder bij andere partijen én een periode op de servicedesk van Vindicta, werk ik nu als systeembeheerder bij Vindicta

Meer

Koen Los
Directeur

Sinds 2009 ben ik bij Vindicta werkzaam als Consultant en Datacenter coördinator. Per april 2020 heb ik samen met mijn middelbare schoolvriend en collega Gijs Viester ons mooie bedrijf overgenomen.

Meer

Laurens de Vos
Junior ICT Consultant

Tijdens mijn carrièrestart heb ik 8,5 jaar gewerkt als systeembeheerder/field-service engineer, waarna ik aan de slag ben gegaan als consultant bij Vindicta. Het werken voor klanten en vooral ook samen met hen naar de beste oplossingen zoeken voor de uitdagingen waar zij tegenaan lopen geeft mij energie.

Meer

Marise Goedhart
Officemanagement

Vanaf oktober 2018 ben ik werkzaam bij Vindicta. Kalinka, Sanne en ik vormen samen het Officemanagement.

Meer

Mark van de Scheur
Servicemanager

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring op gedaan als onder andere consultant. De ervaring die ik daarmee heb opgedaan bij diverse organisaties neem ik mee in mijn functie als Servicemanager.

Meer

Martin de Jong
Marketing- en salesmanager

Als het maar een beetje met marketing te maken heeft dan mag ik ermee aan de slag. Dan gaat het natuurlijk over de website, sociale media en mailings, maar ook over branding, netwerken en het ondersteunen van sales.

Meer

Mohammed Alassi
Junior systeembeheerder

Als Junior systeembeheerder zet ik me in voor het waarborgen van de stabiliteit en betrouwbaarheid van onze IT-services. Samen met mijn collega’s werk ik nauw samen om problemen snel op te lossen en proactieve maatregelen te nemen om mogelijke uitdagingen te voorkomen.

Meer

Nawid Hashemi
Servicedesk medewerker

Ik ben in april 2023 begonnen bij Vindicta en ik heb het enorm naar mijn zin. Vindicta is een klein bedrijf met heel veel kennis en doorgroeimogelijkheden. Elke dag ben je wel met andere dingen bezig en dat maakt je werk heel leuk.

Meer

Patrick Jonas
Servicedesk medewerker

Ik ben mijn ICT-loopbaan gestart in 1999 en heb met veel plezier verschillende functies mogen bekleden. Sinds 2010 heb ik ervoor gekozen weer volledig voor een functie in de ICT te gaan. Ik ben in mei 2022 gestart bij Vindicta als servicedesk medewerker.

Meer

Robert Jan van den Bovenkamp
Senior ICT Consultant

Sinds april 2020 ben ik werkzaam als ICT Consultant bij Vindicta. Ik pik graag de technische krenten uit de enorme ICT-pap, zoals security en netwerkinfrastructuur. Binnen de organisatie werk ik nauw samen met Gijs en Koen.

Meer

Roel Kleine Deters
Systeembeheerder

Als één van de beheerders van het datacenter ben ik vaak op de achtergrond bezig om alles optimaal te laten functioneren.

Meer

Rosa van den Akker
Servicedesk medewerker

Afgestudeerd in psychologie en criminologie bedacht ik mij toch iets met een jeugdambitie te doen en de IT in te gaan. Zodoende ben ik eind 2023 bij Vindicta op de servicedesk terecht gekomen.

Meer

Sanne Berends
Projectassistent

Mijn taken zijn zeer divers, variërend van de debiteuren-crediteurenadministratie, personeelszaken en facilitaire zaken.

Meer

Stef Boerhout
Senior ICT Consultant

Je kunt bij mij terecht met vraagstukken over MS SharePoint, Office 365, Azure, MS SQL, MS Windows 10, maar ook over Linux, DevOPS, AWS en nog een hoop andere technieken. En als ik het antwoord niet direct weet, dan zorg ik er voor dat ik snel een antwoord vind.

Meer