Gijs Viester Kleur

Save

Gijs Viester
Directeur

Aan het werk:
Sinds 2009 werk ik bij Vindicta als ICT-consultant en sinds april 2020 ben ik samen met Koen Los de eigenaar van het bedrijf. Ik heb veel persoonlijk contact met mijn klanten en ik vind dat ook belangrijk. Het is voor mij altijd weer de uitdaging de beste oplossing voor de klant of collega te vinden, te implementeren en ook de nazorg te bieden die nodig is. Met mijn ambitieuze persoonlijkheid ben ik altijd op zoek naar mogelijkheden om te verbeteren en zo mijn eigen prestaties en de prestaties van mijn team naar een hoger niveau te brengen.
Het team van Vindicta bestaat uit een hechte groep medewerkers die al langere tijd bij ons werkt. Samen met dit team ontzorgen wij onze klanten en lopen net een stapje extra dan dat je gewend bent van een ICT-leverancier. Hierdoor zien wij onszelf ook niet als leverancier, maar als ICT-Partner.
Stilstaan is daarbij achteruitgang. Naast een dosis humor kan ik de zaken ook goed relativeren en daardoor niet in de stress raken.
Naast mijn rol in de directie zorg ik als Data Protection Officer nauwlettend op de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van de data van Vindicta en onze klanten.

Even niet aan het werk:
Ik woon samen met mijn vriendin, zoon en dochter in Amersfoort. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met hen.
Daarnaast houd ik erg van koken en het organiseren van feestjes of uitjes met mijn vriendengroep.
Mijn motto is: ‘Pas wanneer de klant tevreden is, ben ik dat ook!’

Wilt u meer over Gijs weten, kijk dan op LinkedIn of bel 085-2733980.

Terug naar Medewerkers