Werken bij Vindicta is écht leuk!

Door Marise Goedhart op 10 februari 2023

Vindicta WordPress Sanne Bastiaan AlwinOpnieuw hebben we drie nieuwe medewerkers voor te stellen. Per 1 januari 2023 zijn Sanne Berends en Bastiaan Kamstra begonnen. Sanne als Projectassistent en Bastiaan als Senior Consultant. En op 1 februari is Alwin Haverkate begonnen in de rol van Servicedesk Coördinator. Na 7 maanden afwezigheid is hij terug bij Vindicta. Hij is niet de eerste die na een periode van afwezigheid terugkeert. Dat rechtvaardigt de vraag:

wat is er zo leuk bij vindicta?

Alwin: “Ieder bedrijf zegt van zichzelf dat er een informele sfeer heerst. Alleen bij Vindicta is het écht zo. Niet alleen bij de koffieautomaat, maar ook op de werkplek.“  De hoge mate van collegialiteit wordt in gesprek met de nieuwkomers meerdere keren genoemd. “Bij een ander bedrijf krijg je een opdracht en als je die klaar hebt, nou ja, dan ben je gewoon klaar voor die dag. Hier bij Vindicta ga je bij je collega’s te rade of je ze ergens mee kunt helpen. Omgekeerd gebeurt dat ook als iemand even ruimte in zijn tijd heeft. Dat werkt echt heel fijn.”

Sanne voegt hier nog aan toe: “Nog voor mijn officiële start mochten mijn partner en ik mee met het kerstdiner. Meteen had ik het gevoel alsof ik er al 5 jaar bij hoorde. Dan heb je niks meer om je zenuwachtig om te maken.” 

Ook Bastiaan weet hierover mee te praten. “Na 15 jaar bij dezelfde werkgever zocht ik meer dynamiek om met z’n allen ergens de schouders onder te zetten. Dat heb ik gevonden bij Vindicta. Hier werken we met heldere werkafspraken omdat veiligheid een belangrijk aspect is voor onze klanten. En tegelijkertijd betekent dat niet dat we als robots moeten werken. Integendeel, er is alle ruimte voor collegialiteit, ontspanning en het oppakken van nieuwe onderwerpen.”

klantgericht

Bij alle drie de nieuwkomers gaat het zonder er naar te vragen al over het optimaal bedienen van de klanten. Alwin: “Een klant die een melding bij de Servicedesk heeft gedaan moet op ieder moment de stand van zaken kunnen opvragen. Die transparantie wil ik graag bieden en daar zet ik me voor in”. En ook Sanne memoreert haar dienstverlenende achtergrond die ze als Projectassistent blijft voortzetten.

wat is voor potentiële collega’s belangrijk om te weten?

Als je bij Vindicta werkt, is het belangrijk dat je zelfredzaam bent. Bastiaan: “Je moet om kunnen gaan met de ruimte die je krijgt en ondertussen wel zorgen dat je doelen bereikt worden. Lukt dat? Dan heb je aan Vindicta een hele prettige werkomgeving.”