Vindicta viert 10-jarig jubileum

Door Bastiaan Al op 11 september 2017

Mijlpaal VindictaHet Amersfoortse ICT-bedrijf Vindicta bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd. Op vrijdag 29 september zijn alle relaties uitgenodigd om samen het glas te heffen op de toekomst. Wethouder Willem-Jan Stegeman van de Gemeente Amersfoort zal aanwezig zijn om de gasten toe te spreken en Vindicta te feliciteren.

Als onderdeel van de feestelijkheden biedt het team van Vindicta, in samenwerking met partners ICTRecht en Kader, bureau voor kwaliteitszorg, ’s middags kennissessies aan. Tijdens deze sessies wordt de nieuwe privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming, kortweg AVG, internationaal bekend als de GDPR, uitgelegd én wat deze wet voor gevolgen heeft voor organisaties. Het is kenmerkend voor het bedrijf om tijdens een jubileum een dergelijk programma aan te bieden. ‘ICT staat nooit stil, dus ook wij kijken altijd met onze klanten vooruit’, aldus oprichter Bastiaan Al.

Redding

Vindicta betekent redding. Een toepasselijke naam voor alle keren dat bedrijven en instellingen zijn ‘gered’ door Vindicta als de ICT-systemen hen in de steek lieten.
Bastiaan Al startte in 2007 het bedrijf, nadat hij 10 jaar als ICT-manager bij verschillende consultancy bedrijven werkte. In de daaropvolgende jaren heeft hij een bijzonder team om zich heen verzameld van ICT-specialisten. Samen met hen is een ICT Consultancy- en Hostingtak opgebouwd. Inmiddels levert Vindicta complete ICT-ondersteuning aan bedrijven inclusief cloud oplossingen en heeft het sinds 2013 het ISO27001 certificaat.

Familie en vrienden

Behalve opdrachtgevers en andere zakelijke relaties, schuiven later op de dag ook familie en vrienden aan. Onder het genot van een hapje en drankje wordt stilgestaan bij de afgelopen 10 jaar en getoost op de toekomst.
Het typeert de cultuur van Vindicta, waar als een hecht team wordt samengewerkt en waar iedereen zich betrokken voelt. Familie en vrienden horen daarbij!

Ben je nieuwsgierig geworden naar Vindicta en wil je weten wat wij eventueel voor jou zouden kunnen betekenen op het gebied van GDPR, kantoorautomatisering, cloud oplossingen of systeembeheer?

Bel ons   Mail ons