Icon Cloud Hybride

Hosting hybride cloud

Stel, u heeft tot nu toe altijd alle data zelf beheerd en opgeslagen, maar overweegt om van een externe server gebruik te gaan maken. Toch wilt u niet meteen alles in de cloud zetten. Geen probleem. Bij Vindicta Hosting kunt u gebruik maken van alle beschikbare platformen en die combineren met de infrastructuur van uw eigen kantooromgeving. Op die manier kunt u clouddiensten flexibel inzetten en precies datgene gebruiken waar u behoefte aan heeft.

Waarom een hybride cloud?

Er zijn tal van situaties te verzinnen, waarbij het handig en verstandig is om van een hybride cloud gebruik te maken. Stel dat u snel groeit en niet weet hoe groot de capaciteitsbehoefte over een jaar is. Een public server groeit moeiteloos met u mee. Voor data die u wilt beschermen door Nederlandse en Europese veiligheidseisen en wetgeving, maakt u gebruik van onze private server. En die snelle server die is ingericht voor zware grafische applicaties, laat u fijn op uw eigen bedrijf draaien, terwijl de mail en de administratie via de cloud gaan.

Wat is wijsheid?

Op die vraag gaat u hier geen antwoord krijgen. Elke situatie is immers anders. Vandaar dat onze consultant met u in gesprek gaat om te zien welke oplossing nu en in de toekomst het best bij u past. Hierbij houden we bijvoorbeeld rekening met de ontwikkeling van uw onderneming en de levensduur en afschrijving van uw bestaande infrastructuur.

Wilt u meer weten over hosting en welke cloudoplossing (private, public of hybride) het best bij u past? 

Bel ons   Mail ons