Onze werkwijze

Zodra u met ons aan de slag gaat, zult u merken dat we geen regulier ICT-bedrijf zijn. Zonder onze concullega’s tekort te doen, krijgt u bij ons te maken met mensen die u in begrijpelijke taal te woord staan en kunnen duidelijk uitleggen wat ze doen. Die no-nonsense en persoonlijke manier van werken, vinden wij belangrijk en wordt door onze klanten op prijs gesteld.

Werken met normen en procedures

Bij Vindicta maken wij gebruik van procedures en standaarden. Dat doen wij niet om ingewikkeld te doen, maar om optimale service te bieden aan onze klanten. Om te borgen dat uw systemen en data op de juiste wijze worden behandeld, werken wij conform ISO27001. Want u wilt ook zeker weten dat uw data veilig is en niet door onbevoegden wordt gebruikt.

Uw belangen staan voorop

Wij werken flexibel en leveren maatwerk. Dat is geen loze belofte, maar zit in onze werkwijze ingebakken. De flexibiliteit zorgt ervoor dat wij altijd een oplossing proberen te vinden voor een verzoek van onze klant. En omdat wij altijd het belang van u als klant proberen te behartigen, willen wij niet gebonden zijn aan producten. Juist door maatwerk te leveren, kunnen we de juiste oplossing voor uw vraag bieden. Proactief meedenken dus!

Bel ons   Mail ons