Icon Kantoorautomatisering

ICT-management

Als we het hebben over ICT-management, gaat het over de schakel tussen een organisatie als opdrachtgever en ICT-dienstverlening. Een ICT-manager adviseert de opdrachtgever tot en met beleidsniveau en coördineert de inzet van ICT-dienstverleners. De ICT-manager is ook het primaire aanspreekpunt voor directie en management van de opdrachtgever als het gaat om ICT-gerelateerde onderwerpen. Vindicta biedt eigenlijk al sinds jaar en dag ICT-management aan, maar heeft dat nooit die naam gegeven. Nu dus wel.

Wanneer is Vindicta ICT-management interessant?

Als je met jouw organisatie ICT op beleidsniveau wilt integreren in de bedrijfsvoering en intern niet beschikt over de kennis en/of capaciteit, is een ICT-manager een waardevolle aanvulling. Hiermee haal je kennis binnen jouw organisatie, waarmee je op strategisch niveau zorgt dat jouw ICT volledig aansluit op de ambities en het beleid van jouw bedrijf. De Vindicta ICT-manager adviseert over de ICT-componenten van allerlei beleidskeuzes binnen het bedrijf en denkt mee bij investeringen, overnames of kostenbesparingen. Ook kijkt hij/zij kritisch naar de vragen die er vanuit de organisatie worden gesteld.

De voordelen van ICT-management

In de afweging om zelf alle kennis en kunde in huis te halen of te kiezen voor ICT-management, is het goed de onderstaande voordelen mee te nemen:

  • Besparing van kostbare, tijdrovende en zeker niet altijd succesvolle werving van ICT-professionals
  • Besparing op scholing en andere investering om de kennis up-to-date te houden
  • Onafhankelijk advies zonder belangenverstrengeling of kokervisie
  • Altijd de meest optimale oplossing in elke situatie
  • Naast de Vindicta ICT-manager krijg je tegelijkertijd alle expertise die beschikbaar is binnen Vindicta
  • Naar behoefte inzetbaar; wat meer tijdens een project en wat minder als het rustig is
  • Goed te budgetteren door duidelijke afspraken vooraf over uren, inzet en kosten

 

Als klant blijf je ‘in control’

Zoals we deze tekst begonnen: we deden dit al die jaren al, maar hebben het nooit zo genoemd. Voor tal van bedrijven en andere organisaties is een van onze collega’s het primaire aanspreekpunt voor directie en management. Die senior consultant zet de lijnen uit binnen Vindicta en zorgt dat bij de opdrachtgever alles draait en up-to-date blijft. We werken altijd met het vier-ogen principe: complexere vragen van jou als klant worden meegenomen en intern met elkaar besproken om samen te komen tot de beste oplossing. Op die manier wordt alle kennis en ervaring binnen ons bedrijf ingezet voor elke klant, onafhankelijk van de specialismen van de consultant. Dat leveren we samen met een overzichtelijk dashboard waarop je als klant alles kunt zien en alles kunt volgen. Want wat we willen is dat we op alle niveaus binnen jouw bedrijf samen kunnen sturen op resultaat.

Bel ons   Mail ons