Blog

Medewerker zwakste schakel in IT-veiligheid

Blog Awaretrain
8 maart 2024

Een beetje een boude uitspraak wellicht. Al zijn we ervan overtuigd dat dit in 90% van de gevallen aan de orde van de dag is. We bedoelen dan de situatie waarin je in principe je IT-veiligheid technisch gezien goed op orde hebt, maar dat je medewerkers spreekwoordelijk de deuren af en toe wagenwijd openzetten. Met alle risico’s van dien.

Lees verder

DierenPark Amersfoort-Ambassadeur van Vindicta

DPA Roel En Danielle
14 februari 2024

Onder de noemer ‘Ambassadeur van Vindicta’ zijn we voor deze 8e editie in gesprek met Danielle Brauers van DierenPark Amersfoort. Danielle werkt sinds 2012 bij het dierenpark en is verantwoordelijk voor de gehele ICT of zoals ze zelf zegt “Van stekkertje tot IT-beleid.”

Lees verder

Twee nieuwe medewerkers bij Vindicta

WP Mark En Rosa
19 januari 2024

Rosa van den Akker (33) en Mark van de Scheur (42) zijn allebei op 1 december 2023 gestart bij Vindicta. Rosa als Servicedeskmedewerker en Mark als Servicemanager. We stellen onze nieuwste aanwinsten graag weer even voor.

Lees verder

Nieuwe medewerker bij Vindicta

Armand Theunis Vindicta
28 november 2023

Op 1 november is Armand Theunis gestart bij Vindicta in de rol van ICT Consultant. Inmiddels is hij alweer bijna een maand aan de slag. In deze blogpost stellen we hem graag voor.

Lees verder

Partnership Gamma Communications

WP Gamma Communications
21 november 2023

Naast veel ambassadeurs (lees: tevreden klanten) heeft Vindicta ook diverse partners met wie we samen zorgen dat die klanten zo tevreden zijn. Eén van die partners is Gamma Communications. In gesprek met Wilko Winkelaar van Gamma Communications en Robert Jan van den Bovenkamp van Vindicta duiken we in de details van dit partnership.

Lees verder