Icon Cloud Private

Hosting

Hosting is hot en big business, maar voor Vindicta de normaalste zaak van de wereld. Wij verzorgen al meer dan vijf jaar de hosting van data voor tal van onze klanten. Vindicta was er al lang voordat hosting in zwang kwam. Om de continuïteit van onze oorspronkelijke dienstverlening (netwerk- en systeembeheer) te waarborgen, hebben wij onze hosting services ondergebracht in een apart bedrijf: Vindicta Hosting BV. U merkt daar als klant verder niets van, behalve dat er apart door de twee bedrijven wordt gefactureerd.

Private hosting met gerenommeerde merken

De infrastructuur van onze private cloud is opgebouwd uit apparatuur van gerenommeerde merken als Dell, Juniper, PulseSecure en SonicWall. Vindicta Hosting is volledig eigenaar van deze infrastructuur en maakt geen gebruik van derden voor bijvoorbeeld het huren van dataopslagcapaciteit. Wij nodigen u graag uit om zelf een kijkje te nemen bij onze datacenters.

Veilig en snel

Veiligheid staat voorop! Wij maken gebruik van verschillende systemen om onze cloudomgeving veilig te houden. Daarnaast bieden wij standaard een hoge datasnelheid aan, wat u merkt aan een hoge uploadsnelheid. Andere kwaliteitsaspecten van het dataverkeer en de dataopslag die voor u van belang zijn, kunnen wij opnemen in een service level agreement (SLA).

Wilt u meer weten over hosting en welke cloudoplossing (private, public of hybride) het best bij u past?

Stuur ons een berichtje en wij nemen contact met u op! Of neem contact met ons op.

Bel ons   Mail ons

Contact
Bezig Met Versturen