Icon Outsourcing

ICT-outsourcing

Stel, u heeft behoefte aan ICT-ondersteuning, maar niet de ambitie om er een eigen ICT-afdeling op na te houden? Vindicta kan u dan helpen. Wij beschikken over een team van professionals die u naar behoefte kunt inzetten binnen uw eigen organisatie. Wij kunnen dagelijks bij u op de locatie werken, maar ook flexibele support bieden. Het belangrijkst is dat u verzekerd bent van de kennis en vaardigheden van betrouwbare ICT-professionals, zonder dat u de zorgen en de kosten heeft van een eigen ICT-afdeling.

ICT-management

Vindicta levert meer dan alleen ‘handjes’ die het werk kunnen doen. Wij zijn in staat om u op strategisch niveau te adviseren en kunnen ook op managementniveau uw plannen implementeren. Het vereist specialistische kennis om te weten welke opties u heeft en wat het best past bij uw situatie. Onze consultants kunnen u daarbij helpen. U kunt ze altijd vragen om advies of voor een periode projectmatig inzetten binnen uw organisatie.

Systeembeheer

U wilt uw netwerk in topconditie hebben of bent van plan om uw ICT-infrastructuur te vernieuwen? Vindicta kan consultants leveren die u kunnen voor zien van advies en ook de uitvoering op zich nemen. U krijgt de beschikking over de kennis en ervaring die zij hebben opgedaan in hun loopbaan als systeembeheerder. Ze kunnen in klare taal uitleggen wat voor u de mogelijkheden zijn en wat hun toegevoegde waarde daarin is.

Servicedesk

Elke werkdag staat onze servicedesk voor u klaar. Met de meeste vragen kunnen ze u meteen helpen en anders hebben ze back-up van onze tweedelijns systeembeheerders en consultants. Om te zorgen dat u de behandeling van uw vraag zelf ook kunt volgen, maken we gebruik van een ticketsysteem. Meer informatie vindt u op de Servicedeskpagina.

U ziet dat Vindicta op elke niveau ICT-professionals beschikbaar heeft waarmee u de inzetbaarheid van uw ICT-systemen kunt waarborgen. Wilt u meer informatie over outsourcing of onze tarieven?

Bel ons   Mail ons