Icon Cloud

Cloud diensten

Werken en dataopslag in de cloud was niet zo lang geleden nog heel spannend. Intussen maken we privé bijna dagelijks gebruik van clouddiensten als Google Drive, MS OneDrive en Dropbox. We slaan er automatisch onze foto’s en video’s van de sociale media op en gebruiken het als back-up voor belangrijke bestanden.
Ook zakelijk zijn clouddiensten intussen de normaalste zaak van de wereld. Het biedt mogelijkheden en voordelen die je bij lokale servers niet hebt. Bij Vindicta heeft u drie mogelijkheden: een public, een private of hybride cloud.

Public Cloud

De public cloud kan een zeer voordelige cloud oplossing zijn. Dit is zeer zeker een schaalbare optie. U maakt dan gebruik van de capaciteit van een extern datacenter. Die kan van Microsoft Azure of Amazon AWS zijn. Wij verzorgen de installatie en het beheer en uw data en applicaties staan dan op de externe servers. De beveiliging is conform internationale maatstaven.

Private Cloud

Voor wie alleen het beste goed genoeg is, bieden we een private cloud. De hosting van uw datacapaciteit vindt dan gegarandeerd in Nederland plaats. De infrastructuur is flexibel en de beveiliging is optimaal. Het biedt maximale bescherming van uw applicaties en data.

Hybride Cloud

Bij Vindicta is de wereld nooit zwart-wit. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u bepaalde applicaties en data in een private cloud wilt, omdat het gaat om kritieke systemen of gevoelige informatie, terwijl andere data en toepassingen prima in een public cloud kunnen. Wij bieden daarom ook de hybride cloud aan, waarin beide opties zijn opgenomen en door u flexibel zijn te gebruiken.

U leest het al: een cloudoplossing is voor iedereen anders. Vandaar dat we bij Vindicta liever eerst het gesprek met u aangaan zodat wij uw situatie en wensen helder hebben. Daarna zetten wij graag alle mogelijkheden met de specificaties en de kosten voor u op een rijtje.

Bel ons   Mail ons

Save