Icon Cloud Public

Hosting public cloud

Veiliger en sneller dan een private cloud, bestaat niet. Toch zijn er genoeg argumenten om te kiezen voor een public cloud. Zo spelen de kosten een belangrijke rol. Een public cloudoplossing kan aanzienlijk voordeliger zijn dan een private cloud. Zeker als uw data niets te maken heeft met de veiligheid volgens de Nederlandse en Europese wet- en regelgeving, kan werken in de public cloud een prima oplossing bieden. Data die per se in Nederland moet blijven, zijn bijvoorbeeld medische gegevens en bestanden met justitiële inhoud.

Ook de public cloud is veilig

Er zijn vast en zeker aanbieders die anders willen doen geloven, maar ook de veiligheid van de public cloud is prima. Wij werken samen met grote partijen als Microsoft (Azure en Office 365). Deze leveranciers bieden wereldwijd hun diensten aan en dat kunnen ze alleen als ze de maximale garanties bieden ten aanzien van de veiligheid van dataopslag en datatransport.

Het gemak van een public cloud

Door Vindicta Hosting uw public cloud te laten inrichten en beheren, bespaart u uzelf veel tijd en moeite. Wij zorgen dat alle licenties goed zijn geregeld en dat ze op tijd worden verlengd en betaald. Wij regelen de migratie van data voor u, zoals u dat zelf wilt. U heeft één contactpersoon die alles voor u regelt, maar er wel voor zorgt dat u in alles op de hoogte bent.

Wilt u meer weten over hosting en welke cloudoplossing (private, public of hybride) het best bij u past? 

Bel ons   Mail ons