Icon Systeembeheer

ICT-systeembeheer

Net als een auto vragen ook computersystemen en servers periodiek onderhoud. Doe je dat niet, dan slijt alles veel sneller en gaat er ineens iets essentieels kapot. Het ongemak is dan groot, evenals de kosten. Onderhoud is dus belangrijk en de systeembeheerders van Vindicta doen het graag voor u. Wij kunnen dat op afstand verzorgen of bij u op de locatie.

Van alle systemen thuis

Of uw systeem op Microsoft, VM-ware of Linux draait, het is onze experts om het even. Wij kunnen uw systeem installeren en configureren en vervolgens zorgen dat alles up-to-date blijft. De kennis die onze experts hebben van alle componenten binnen systemen en de technologische ontwikkelingen op ICT-gebied zorgt ervoor dat ze efficiënt en adequaat kunnen inspelen op de behoeften van hun klanten. U krijgt dus te maken met iemand die begrijpt waar u naar toe wilt en welke configuratie daar het best bij past.

Monitoring

Binnen de bedrijfsvoering van een organisatie is weinig zo vervelend als systemen die uitvallen of storingen vertonen. De systeembeheerders van Vindicta beschikken over een uitgebreid signaleringssysteem waarmee de status van onze datacenters wordt gemonitord. Wij zijn dus continu op de hoogte van de status van onze diensten in de private cloud omgeving en zodra er zich iets voordoet, gaan bij ons de alarmbellen af. Maar meestal merkt u als onze klant, daar helemaal niets van.

Bel ons   Mail ons