Nieuwe medewerkers Julian en Nico

Door Marise Goedhart op 13 juni 2024

Julian En Nico

Opnieuw kunnen we vertellen dat we twee nieuwe medewerkers hebben verwelkomd bij Vindicta. Julian Hoeksema (24) is op 1 april aan de slag gegaan bij de Servicedesk. Daar handelt hij niet alleen incidenten af, maar werkt ook aan het verder verbeteren van werkprocessen. Zo hoopt Julian zijn steentje bij te dragen aan het verbeteren van de kwaliteitsbeleving van klanten.

Nico Staal (54) is projectleider en heeft veel ervaring opgedaan bij de grotere bedrijven. Vanaf 15 april zet hij deze ervaring in bij Vindicta. Naast dat hij ‘gewoon’ projecten leidt, neemt hij ook de efficiency in de planning onder de loep. Niet alleen om waar mogelijk kosten te besparen, maar ook om te zorgen dat de doorlooptijd van projecten ingekort kan worden.  

Kijkend naar de toekomst zijn er wel wat verschillen in ambities. Waar Nico niet heel veel verandering ziet in zijn rol vanuit de wetenschap dat projectleiding an sich genoeg afwisseling biedt, wil Julian in de toekomst wel een stap maken richting consultancy. Om daarmee meer structurele oplossingen te leveren. Al blijft hij zich ook in toekomstige rollen graag met procesverbetering bezighouden. Niet dat Nico geen dromen heeft overigens. Die gaan alleen niet over werk, maar over reizen naar verre oorden.

We wensen Nico en Julian veel werkplezier toe bij Vindicta.

Wil je meer weten over werken bij Vindicta? Stuur dan een berichtje naar sollicitatie@vindicta.nl of bel met 085 2733 980.