Vindicta partner van Proef Amersfoort

Door Marise Goedhart op 10 april 2024

WP Proef Amersfoort

Op  8 mei begint het weer: Proef Amersfoort! Vindicta is van de partij en is één van de partners van het evenement in onze mooie stad. Aanleiding om er eens een gesprekje over te voeren met Timo Braeken, de kartrekker van het evenement. Of zoals hij zelf zegt: de grootste druktemaker.

wie is timo?

Als eigenaar van Zinin Events organiseert Timo events voor MKB, gemeenten en instellingen. Die events variëren van jubilea, openingen, relatiedagen, Koningsdag en dus ook Proef. Met 15 jaar ondernemerschap kun je eigenlijk wel zeggen dat Timo met zijn rol bij Proef van zijn werk een hobby heeft gemaakt.

bedrijfsnetwerk of publiek evenement?

Proef is natuurlijk een publiek evenement. En met een forse begroting die zeker niet sluitend is als we uitgaan van alleen horeca-inkomsten (ook niet bij mooi weer). “Daarom werken we met partners en die verdienen daar iets voor terug. Dat doen we tijdens de eerste avond op woensdag. Die is alleen voor de bedrijven en de mensen die zij meenemen.”, aldus Timo. “Eigenlijk kun je wel zeggen dat de partners van Proef de stad dit evenement gunnen”.

beleef, proef en ontmoet

Iedereen die op Proef is geweest weet dat het een beleving is om er gezellig rond te lopen, mensen te ontmoeten en lekker te proeven van al het lekkers dat de horecaondernemers aanbieden. Dat is ook waarom het al 25 jaar een succesvol evenement is. We kijken ernaar uit om met genodigden, ons personeel en partners op 8 mei aanstaande weer aanwezig te zijn op dit mooie evenement.