PatrickJonas

PATRICK JONAS
Servicedesk medewerker

Aan het werk:
Ik ben mijn ICT-loopbaan gestart in 1999 en heb met veel plezier verschillende functies mogen bekleden. Sinds 2010 heb ik ervoor gekozen weer volledig voor een functie in de ICT te gaan. Ik ben in mei 2022 gestart bij Vindicta als servicedesk medewerker. Waarom Vindicta? Omdat het een mooi klein bedrijf is met veel kennis en kunde en waar vooral de medewerkers en de klanten voorop staan. Laat dit nu precies hetgeen zijn wat ik ook belangrijk vind. Heb je vragen, bel ons gerust en je krijgt mij of een van mijn collega’s aan de lijn en we zorgen dat je vraagstuk in goede banen wordt geleid.

Even niet aan het werk:
Samen met mijn Brabantse bourgondische vrouw en zoon houd ik van lekker eten. Ons motto is: ‘het hoeft niet veel te zijn, als het maar smaakvol is’.

Favoriete junkfood? Dat zijn er helaas twee! Een broodje shoarma van Palmtree en een broodje Hadi.

Gezamenlijke hobby met mijn zoon is het kijken naar Formule 1 en simracen op zijn computer. We delen deze passie tot in detail en vertellen elkaar direct alle nieuwtjes en feiten. Tijdens het basketbalseizoen ben ik vier dagen in de week te vinden in de sporthal als trainer en coach van een meidenteam bij Crackerjacks. Met geweldige teaminzet hebben we seizoen 2022 afgesloten als kampioen en gaan we op naar een volgende!

Wilt u meer over Patrick weten, kijk dan op LinkedIn, bel 085-2733980 of stuur een e-mail.

Terug naar Medewerkers