Mijlpalen bij Vindicta 10 jaar

Door Bastiaan Al op 1 augustus 2017

Mijlpaal 300 PixMet de lancering van een nieuwe website en huisstijl, heb je te maken met allerlei deadlines en mijlpalen. Het heeft namelijk nogal wat voeten in de aarde om samen met een team iets te maken waar je als Vindicta de komende jaren helemaal achter staat. Maar als je dan de logo’s en lettertypes hebt goedgekeurd, geeft dat een voldaan gevoel. Weer een mijlpaal behaald.
 Nu valt de lancering van al dit moois niet geheel toevallig samen met een andere mijlpaal. Het 10 jarig bestaan van Vindicta!

10-jarig bestaan

Vindicta bestaat al 10 jaar als betrouwbare ICT-dienstverlener in Amersfoort. Ik kan zeggen dat ik trots en dankbaar ben. Al die tijd heb ik met een team van bijzondere en fijne collega’s bij net zulke bijzondere opdrachtgevers gewerkt.

Bij de start in 2007 heeft Vindicta opdrachtgevers gekregen die nu nog steeds tot onze clientèle behoren. Ook daar ben ik trots op, want in al die jaren veranderde het ICT landschap enorm. Vindicta heeft deze veranderingen omarmd en nieuwe producten beschikbaar gemaakt en oplossingen gebracht voor haar opdrachtgevers.
Met de opkomst van cloud computing hebben wij nieuwe mogelijkheden bij opdrachtgevers geïntroduceerd, de beveiliging van hun gegevens in onze datacenters opgezet en complete rekken met servers en opslag leeggehaald. Allemaal uit handen genomen zodat onze opdrachtgevers ICT als gereedschap kunnen gebruiken voor hun primaire processen.

iso certificering

En in die jaren heeft Vindicta ook de ISO27001 certificering opgepakt en behaald. Ik kan mij goed herinneren dat wij na een jaar hard werken aan dit project met een harde deadline klaar waren met de audit. Weer een mijlpaal behaald! 4 jaar en diverse audits later willen wij de certificering uitbreiden naar ISO27018. Daarmee laat Vindicta zien dat wij niet alleen binnen onze private cloud en op kantoor volgens de ISO27001 norm werken, maar dat wij dit ook volgens de norm op public cloud infrastructuur kunnen doen.

Dankwoord

Al schrijvende realiseer ik mij dat in de afgelopen 10 jaar heel veel is gebeurd. Te veel om allemaal in dit stuk te noteren, maar daarom niet minder belangrijk! Ik wil graag alle (oud-) medewerkers danken voor hun passie en inzet. Zonder hen stond Vindicta niet waar zij nu staat. En ik wil ook onze opdrachtgevers bedanken. Daar geldt hetzelfde voor. Opdrachtgevers zorgen voor uitdagingen waardoor je grenzen moet verleggen. Dat houdt je scherp als mens en als bedrijf. Daardoor kan je groeien als mens en als bedrijf. En dat doen wij graag!

Wil je ook ervaren hoe Vindicta zich inzet voor haar opdrachtgevers? 

Bel ons   Mail ons