Nieuwe medewerker bij Vindicta

Door Martin de Jong op 28 november 2023

Armand Theunis Vindicta

Als echt Amersfoorts bedrijf hebben we ook echte Amersfoortse medewerkers. Zo ook Armand Theunis (36). Hij is geboren en getogen in Amersfoort en woont samen met zijn vrouw en zoontje in Hoogland en voetbalt in een 35+ team bij VVZA.

Armand is op 1 november gestart als consultant en is blij dat hij bij Vindicta de mogelijkheid heeft om zich verder te ontwikkelen. “Ik heb veel interesse in Intune/autopilot en wil me hierin meer verdiepen”. Inmiddels is hij samen met een collega al bij diverse klanten op locatie geweest en dat bevalt hem prima.

Op voorhand spraken de manier waarop Vindicta het werk aanpakt en ook de reviews van klanten hem erg aan. Daar zag hij zichzelf wel in werken. Maar ook het feit dat hij als zelfbenoemd ‘mooi-weer-fietser’ zo dichtbij huis zijn werk heeft gevonden stemt hem erg tevreden. Niet dat hij nu op de fiets komt overigens, want ja, voor een mooi-weer-fietser is het weer niet goed genoeg in november…

We wensen Armand veel werkplezier toe bij Vindicta.

Wil je meer weten over werken bij Vindicta? Stuur dan een berichtje naar sollicitatie@vindicta.nl of bel met 085 2733 980.