Twee nieuwe medewerkers bij Vindicta

Door Marise Goedhart op 19 januari 2024

WP Mark En Rosa

Rosa van den Akker (33) en Mark van de Scheur (42) zijn allebei op 1 december 2023 gestart bij Vindicta. Rosa als Servicedeskmedewerker en Mark als Servicemanager. Waar Mark graag met onze klanten het gesprek aangaat om voor langere termijn goede plannen te maken voor de IT-omgeving die passen bij de ontwikkeling van het bedrijf en deze te realiseren, lost Rosa graag de technische puzzels op die je op een servicedesk tegenkomt.

Mark is Formule1 fan. Niet alleen sinds Max Verstappen zichzelf in de prijzen rijdt, want in de jaren ’90 was hij al te vinden op het circuit van Spa-Francorchamps en zat hij iedere race voor de tv gekluisterd. “Ik race ook iedere week met mijn vrienden”, zo vertelt Mark. Dit maakt wel nieuwsgierig naar welke leaseauto Mark kiest om in te rijden…

Rosa gaat graag met vrienden lekker uit eten, bezoekt musea en is verder sportief. Al vertelt ze met een lach dat haar hondje haar er met gemak uitloopt tijdens het hardlopen.

Kijkend naar de toekomst denkt Mark in de rol van Servicemanager goed uit de voeten te kunnen. Ook voor de langere termijn. “Ik schakel graag tussen klant en IT-dienstverlener om te zorgen dat de klant op een toekomstbestendige wijze de toegevoegde waarde geleverd krijgt die hij verwacht”. Rosa is zich nog aan het oriënteren, zo blijkt wanneer we vragen naar haar toekomstbeeld: “Ik ben nieuw in dit vakgebied en de techniek boeit me enorm en met name data en security spreken me erg aan. Zo heb ik altijd al interesse gehad in SQL en datamodellen”. Wellicht dat ze in de toekomst van haar studie Criminologie kan profiteren, mocht ze ervoor kiezen zich te verdiepen in de security-kant van de IT. Maar zover is het nog niet.

Met Vindicta hebben Rosa en Mark een bijna identieke ervaring. “Ieder bedrijf belooft tijdens sollicitatiegesprekken een geweldige werksfeer, veel collegialiteit en fijne collega’s. Dit is echter lang niet altijd het geval”, vertelt Rosa. “Daarom heb ik gevraagd een halve dag proef te draaien. Daarin (en ook de afgelopen maand al) heb ik ervaren dat het écht zo is dat bij Vindicta mensen elkaar helpen en staan voor wat ze zeggen. Dat past bij mijn integriteit en daar word ik gelukkig van en is echt een verschil met veel andere bedrijven”. Mark herkent dit direct en geeft aan dat naast de behoefte in een kleinere organisatie te werken, dit de reden is geweest om voor Vindicta te kiezen. “Iedereen wil ervoor gaan en een extra stap zetten! Dat geeft energie waar je lang op door kunt”.

We wensen zowel Rosa als Mark heel veel succes en plezier toe in hun werk en carrière bij Vindicta!

Wil je meer weten over werken bij Vindicta? Stuur dan een berichtje naar sollicitatie@vindicta.nl of bel met 085 2733 980.