Morgen veilig thuiswerken

Door Marise Goedhart op 12 maart 2020
Thuiswerken 002

In de nieuwe economie is het heel normaal dat we af en toe vanuit huis werken. Maar wat doe je als je van de een op de andere dag thuis moet werken en daar niet op bent voorbereid? Hoe zorg je er dan voor dat je medewerkers op een verantwoorde en vooral veilige wijze toegang hebben tot hun bestanden, daarin kunnen werken en er geen gekke dingen gebeuren. Vindicta kan je daarbij helpen, zodat je medewerkers morgen thuis aan de slag kunnen.

Thuiswerken is meer dan alleen je laptop aanzetten. Je opent applicaties, gaat werken in bestanden en bent voortdurend online met je bedrijf via internet. De veiligheid waarin je werkt, is zo sterk als de zwakste schakel. Het kan al snel leiden tot situaties en problemen waar niemand op zit te wachten:

  • Bestanden die in verschillende versies op de server komen te staan.
  • Bedrijfskritieke applicaties die via een onveilige verbinding open staan.
  • Gebrek aan controle op welke personen en middelen toegang hebben tot bepaalde data.

Als je medewerkers op deze manier thuis laat werken, kan je als bedrijf nog verder van huis raken.

snelle oplossing

Vindicta richt al jaren netwerken en systemen in die het thuiswerken faciliteren. Oplossingen voor de private cloud en de publieke cloud. Met al deze ervaring kan Vindicta op korte termijn schakelen en een snelle en voordelige oplossing aanbieden in de vorm van een SSL-VPN verbinding. Je medewerkers loggen dan thuis in via een veilige applicatie en op dat moment is de kantooromgeving virtueel verlengd tot thuis. De medewerkers werken dus in dezelfde vertrouwde IT-omgeving als op kantoor. En dat werkt ook net zo veilig als op kantoor. Natuurlijk zijn er voor de lange termijn andere oplossingen denkbaar, maar voor de korte termijn ben je als bedrijf en werknemer hier prima mee geholpen.

morgen veilig thuiswerken?

Bel vandaag Vindicta en we gaan meteen voor je aan de slag. Zodat je op een veilige en verantwoorde manier snel weer verder kunt werken.