Vacature Passwordmanager ingevuld!

Door Marise Goedhart op 8 april 2022

De vacature voor Passwordmanager bij Vindicta is ingevuld. Keeper neemt dit voor zijn rekening. Keeper zorgt ervoor dat we niet meer losse papiertjes, geeltjes, geheugens van medewerkers, e-mails en Excel- of Word-bestanden hoeven te gebruiken om wachtwoorden te onthouden én te beheren.

Even voor de duidelijkheid. De rol van Passwordmanager is niet een vacature. En mocht je serieus op het verkeerde been zijn gezet, dan is het misschien goed dat we je er wat meer over vertellen. ?

Een Passwordmanager is een tool die je helpt je wachtwoorden te beheren en te onthouden. En dat niet voor één persoon, maar voor het hele bedrijf. Je regelt ermee dat je ze veilig opslaat en beheert. En niet in de laatste plaats regel je ook wie toegang heeft tot wélk wachtwoord! Heb je om wat voor reden dan ook afscheid genomen van een interne of externe medewerker of als iemand een nieuwe rol heeft binnen het bedrijf, dan kun je met een Passwordmanager vrij eenvoudig regelen dat die persoon er niet meer of juist nu wél bij kan.

Een Passwordmanager is tegenwoordig een must voor ieder bedrijf!”, zegt Roel Kleine Deters (ICT-beheerder bij Vindicta). “Het belangrijkste is dat je er een hebt. Welke is echter ook afhankelijk van eventuele specifieke wensen binnen je bedrijf. Wij hebben zelf voor Keeper gekozen als Passwordmanager omdat die simpelweg veel voordelen in het gebruik heeft en nauw samenwerkt met Microsoft 365. Maar we hebben ook klanten waar we een andere Passwordmanager hebben geadviseerd.”

Door een Passwordmanager ben je binnen je bedrijf niet meer afhankelijk van één persoon die alles beheert en hoeven mensen niet langer meerdere wachtwoorden te onthouden, op papiertjes te schrijven of ze aan elkaar te e-mailen.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. We vertellen er graag meer over.