Nieuwe medewerker

Door Marise Goedhart op 3 juli 2023

WP Martin 2

En weer is er een nieuwe medewerker voor te stellen bij Vindicta. De afgelopen periode heb ik (Martin de Jong) als schrijver van deze berichten al diverse mensen aan je mogen voorstellen. En nu ben ik het zelf die in dienst is gekomen bij Vindicta. Kon ook niet uitblijven natuurlijk, na al die positieve verhalen die ik hier hoorde.

Zo’n drie jaar geleden ben ik als zzp’er met Vindicta de samenwerking aangegaan om te helpen met de marketing. En zoals dat gaat als zzp’er ben je soms wat meer en soms wat minder druk. Zo liet ik eind maart van dit jaar terloops en zonder intenties vallen dat ik op zoek was naar iets structureels voor een dag of 2 à 3 per week. Daarna duurde het niet lang voor we het hadden over een parttime dienstverband. Een aangename verrassing!

Met veel wederzijds plezier en tevredenheid zit de eerste maand er alweer op. In mijn portefeuille zit de verantwoordelijkheid voor de marketing van Vindicta en ook het ondersteunen van het salesproces.

En al die positieve verhalen waarover ik het in de eerste alinea al had? Ik kan die verhalen alleen maar bevestigen. Blij met deze keuze!

Wil je meer weten over werken bij Vindicta? Stuur dan een berichtje naar sollicitatie@vindicta.nl of bel met 085 2733 980.