Twee nieuwe medewerkers bij Vindicta

Door Marise Goedhart op 25 augustus 2023

WP Laurens En Mo

Mohammed Alassi (26) rondde voor de zomer zijn HBO ICT-opleiding Cyber Security & Cloud af aan de Hogeschool Utrecht. Zijn afstudeerstage deed hij bij Vindicta. En zo leerden Vindicta en Mohammed elkaar kennen en bleek Mohammed erg handig met het automatiseren van allerlei achtergrondprocessen. Na zijn afstuderen is hij 17 juli begonnen als junior systeembeheerder.

Laurens de Vos (26) is op 1 juli gestart als junior consultant en loopt al veel mee met andere consultants om thuis te raken in hoe er gewerkt wordt en om klanten en hun ICT-omgeving te leren kennen. Hij brengt ook al enkele jaren werkervaring met zich mee en is enthousiast om zijn rol als consultant gestalte te geven.

Naast hun rol als systeembeheerder en consultant zijn beide mannen (zeker in het begin) ook op de servicedesk te vinden, dus je kunt ze zomaar aan de lijn krijgen mocht je de servicedesk nodig hebben.

Wat ze gemeen hebben met elkaar is hun interesse voor netwerken. Beide mannen geven aan zich daar in de toekomst verder in te willen verdiepen. En die mogelijkheden zijn er vaak wel. Sterker nog, zoals Mohammed al aangeeft bij de vraag wat er zo leuk is aan werken bij Vindicta; “kennisdeling staat bij Vindicta hoog in het vaandel, dus kennis opdoen over netwerken moet dan zeker lukken”.

In ieder geval wensen we Laurens en Mohammed veel werkplezier en groei bij Vindicta toe.

Wil je meer weten over werken bij Vindicta? Stuur dan een berichtje naar sollicitatie@vindicta.nl of bel met 085 2733 980.